FAQ

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna. Klicka på ”plusset” för att finna svaret.

Hos oss på Sala Förrådshotell är alla välkomna såsom privatpersoner, företag, organisationer och dödsbon m.m.

I mån av plats kan du flytta in samma dag som du kontaktar oss.

Måndag – Söndag: 06.00-22.00

Egentligen kan du förvara det mesta. Det kan vara ett helt bohag med kläder, möbler och porslin till säsongsbetonade saker såsom skidor, segel, vinterdäck osv. Men också sådant som verktyg och motorcyklar. Är du företagare kanske du vill ha din bokföring här eller använda oss som ett extra lager för produkter och säljmaterial. Det finns få begränsningar och de anges i våra allmänna avtalsvillkor. Fråga gärna!

Ja, det går bra att när som helst byta storlek, i mån av plats.

Nej. För att garantera hög säkerhet är det bara du som ska kunna ha tillgång till ditt förråd. Därför vill vi att du har ett eget godkännt hänglås som du låser ditt förråd med.

Säkerhet är något vi satsar mycket på. Det är bara hyresgäster som har tillgång till anläggningen. Förråden är insynsskyddade, rena och torra. Hela anläggningen har larmsystem.

Du betalar i förskott. Efter att du skrivit under avtalet så kan du betala första avgiften med kort eller swisch. Sen kommer det en avi varje månad.

Ja, du kan skriftligt eller via mail meddela att du vill säga upp ditt förråd och vilket nummer förrådet har. När du tömt förrådet och städat ur det meddelar du oss. Uppsägning ska ske innan den 15:e för att hyrestiden ska avslutas samma månad.

Minimum period för att hyra förråd är en månad. Du kan hyra förråd hur länge du vill.

Det beror på vilken storlek du väljer. Priserna hittar du under fliken priser. Du är naturligtvis välkommen att ringa eller maila oss.

Alla förråd är insynskyddade (så ingen annan kan se vad du förvarar), klimatkontrollerade och larmade.

Ja det kan du med upp till en månad. Har du speciella omständigheter så ta kontakt med oss så kan vi säkert hitta en lösning.

Det beror dels på vad du ska förvara dels på hur mycket. För att få en grov uppskattning så kan du kolla motsvarigheten på förrådens yta under fliken ”Priser”.

Säger du till i god tid innan så ska vi försöka fortsätta att reservera för dig med upp till en månad, men då är det viktigt att du kontaktar oss så fort du fått vetskap om förseningen.

Nej.

Du måste själv teckna, eller kontrollera att du redan har en gällande hemförsäkring som täcker inventarier som du förvarar i våra förråd.

Ja.

Nyheter

© Sala Förrådshotell, 2024. Webbproduktion: Linkan Reklambyrå